IZPOVEDI

glukozamin vitamin c

Vašo izkušnjo z jemanjem in učinki glukozamina nam lahko posredujete na email

Dobrodošle so tudi fotografije z izdelkom Glukozamin premium z msm in vitaminom C!

13.2.2015

USPEH merimo predvsem z odzivom kupcev!

Mojca iz Ljubljane nam je poslala vzpodbuden e-mail: “Zaradi večletnih težav s hrbtenico, mi je zdravnik svetoval, naj poskusim še z glukozaminom in ker sem ravno tisti dan naletela na vašo spletno stran, sem ga še isti večer naročila na spletni strani. Po 7 tednih se je bolečina močno zmanjšala, predvsem pa je manj pogosta. Meni je zelo pomagal, tako da ga bom jemala še naprej. Prosim še za 1 XXL paket, podatke že imate. Lep pozdrav”. Mojca!

12.1.2015 Janko Bregar

Že dlje časa imam težave s koleni in sklepi. Postavljena mi je bila diagnoza Osteoartritis. Pričel sem z uživanjem novega Premium Glukozamina z dodanim MSM in vitaminom C. Ob uživanju ne čutim nobenih stranskih učinkov. Bolečina se je malo zmanjšala. Vsekakor pa se zavedam, da je glukozamin potrebno uživati dlje časa, da bodo učinki prišli bolj do izraza! Tako, da vse pohvale za izboljšano formulo in seveda nizko ceno! Lep pozdrav iz Nove Gorice!

10.1.2014 Miran Stanovnik

Za premagovanje sklepnih bolečin bo g. Miran Stanovnik in ostali fantje na Dakarju uporabljali tudi izdelek Premium Glukozamin!

miranstanovnik dakar

13.10.2013 Mihael Gornik

Pozdravljeni, sem aktivni športnik in pohodnik. Že dlje časa me bolijo kolena in specialist ortoped je diagnosticiral lažjo obliko osteoartroze. Po dolgem premisleku sem se odločil poskusiti glukozamin in sedaj ga uživam približno 2 meseca. Bolečine še niso čisto izginile, so se pa zmanjšale. Tako, da bom z uživanjem nadaljeval saj sem prebral, da so rezultati vidni na dolgi rok. Se Vam oglasim čez cca. pol leta 🙂 Lep pozdrav & hvala za hitro pošiljanje in razumljiva navodila!

14.10.2013 Trenerki Kluba za ritmično gimnastiko

izkusnje glukozamin

Pri ritmični gimnastiki so sklepi še posebej obremenjeni. Zato sta se odločili, da bosta začeli z uživanjem glukozamina. Trenerki Kluba za ritmično gimnastiko Tjaša Šeme sta nam poslali tole simpatično fotografijo. Želimo jim veliko uspehov in predvsem brez poškodb na treningih ter tekmah!