Pogoji poslovanja Glukozamin.net

Pogoji poslovanja na spletni strani www.Glukozamin.net

Pogoji poslovanja spletne prodaje (David Turšič s.p., Cesta treh talcev 6, 1241 Kamnik) so sestavljeni v skladu z Zakonom o varstu potrošnikov, priporočili Gospodarske zbornice Slovenije in splošnimi kodeksi elektronskega poslovanja.

Spletna prodaja omogoča nakup prehranskih dopolnil na daljavo. Uporabnik spletne prodaje je vsak posameznik, ki preko spletne strani opravi nakup. Tak uporabnik je hkrati tudi kupec.

Ponudnik se zavezuje, da bodo kupcu vselej dostopne naslednje informacije:

  • identiteta podjetja (ime in sedež podjetja, številka registra),
  • kontaktni podatki, ki uporabniku omogočajo komunikacijo s ponudnikom,
  • bistvene značilnosti blaga,
  • pogoji, stroški in možni načini dostave blaga,
  • jasno in nedvoumno določene cene,
  • možni načini plačila,
  • časovna veljavnost ponudbe ter pogoji in roki za odstop od pogodbe,
  • postopek pritožbe.

 

IDENTITETA PODJETJA

(David Turšič s.p., Cesta treh talcev 6, 1241 Kamnik)

Zaporedna št. vpisa v sodnem registru : 316-02-01719-2013

ID za DDV: SI24414204

Telefon: 041 544 330

E-pošta: narocila@glukozamin.net
Web: www.glukozamin.net

PONUDBA in CENE

www.glukozamin.net vam ponuja prehranska dopolnila blagovne znamke Premium.

Zaradi narave poslovanja preko spleta se ponudba lahko spreminja ter ažurira hitro in pogosto. Ob spremembi cene izdelkov bodo stranke prej obveščene preko novic na naši spletni strani.

Kupoprodajna pogodba med ponudnikom in kupcem je sklenjena v trenutku potrditve naročila s strani ponudnika.

Vse cene vsebujejo DDV. Cene veljajo v trenutku oddaje naročila in nimajo vnaprej določene veljavnosti, razen posebej izpostavljenih in omejenih akcij. Cene veljajo pri plačilu z objavljenimi možnimi oblikami plačila.

DOSTAVA

Ponudnik bo blago oziroma storitev dostavil v dogovorjenem roku.

Pogodbeni partner za dostavo pošiljk je Pošta Slovenije ali po potrebi drugo podjetje, ki opravlja storitev pošiljanja blaga. Če ponudnik pravočasno in v skladu s pogodbo odpravi naročene izdelke, ni odgovoren za prekoračen rok dostave pogodbenega izvajalca dostave.

Če je ob prevzemu pošiljke opazno, da je artikel ali paket fizično poškodovan, v njem manjka vsebina ali kaže znake odprtja, mora kupec sprožiti postopek reklamacije pri Pošti Slovenije ali drugem podjetju. Takšen paket je potrebno osebno dostaviti na najbližjo pošto v enakem stanju kot ob prevzemu, poštni uslužbenec pa bo izpolnil Zapisnik o poškodovani pošiljki. Skupaj s Pošto Slovenije bomo poskrbeli, da bo reklamacija rešena v najkrajšem možnem času.

 

NAČINI PLAČILA in CENIK DOSTAVE

Plačilo naročenih izdelkov je možno le z gotovino ob prevzemu paketa.

Cena za stroške pošiljanja je po veljavnem ceniku Pošte Slovenije ali po ceniku drugih podjetij.

VARSTVO POTROŠNIKOV

www.glukozamin.net deluje v skladu z veljavno zakonodajo in v vsakem trenutku skrbi za uporabnike in kupce. V morebitnih sporih si po svojih najboljših močeh prizadeva za sporazumno rešitev. Vsako morebitno pritožbo lahko kupec naslovi na objavljene kontakte.

 

REKLAMACIJE IN VRAČILO NAROČENIH IZDELKOV

Če se dostavljeni izdelki razlikujejo od naročenih izdelkov (dostava napačnih izdelkov), kupec ali potrošnik kontaktira ponudnika preko enega od objavljenih kontaktov ter v skladu z dogovorom vrne dostavljene izdelke, katere bo ponudnik brezplačno nadomestil z ustreznimi. Ponudnik krije tudi stroške vračila prvotno dostavljenih izdelkov. Prvotno dostavljeni izdelki se lahko vrnejo samo v neodprte in neuporabljene izdelke.

Če dostavljeni izdelki ne ustrezajo lastnostim oziroma specifikacijam naročenih izdelkov (dostava izdelkov z napako), mora kupec o tem obvestiti ponudnika v osmih dneh od datuma prejema izdelkov.

 

ODGOVORNOST

www.Glukozamin.net ni odgovoren za posledice uporabe prehranskih dopolnil ,kupljenih preko spletne prodaje, ki nastanejo zaradi uporabe, ki ni v skladu z navodili za uporabo teh izdelkov. Vsi podatki na spletni strani www.Glukozamin.net so uporabni zgolj kot vir splošnih informacij in niso nadomestilo za posvet z zdravnikom ali farmacevtom. V zvezi s svojim zdravstvenim stanjem oziroma boleznijo se obvezno obrnite na osebnega zdravnika ali farmacevta. Kupec oziroma uporabnik mora pred uporabo prebrati in upoštevati navodila, ki so navedena na izdelku.

Pred uporabo natančno preberite navodilo!

VAROVANJE OSEBNIH PODATKOV

Ponudnik se zavezuje k trajnemu varovanju vseh osebnih podatkov uporabnika.

Ponudnik za nedoločen čas hrani podatke kupcev: ime in priimek, e-poštni naslov, kontaktni telefon, primarni naslov in naslove za dostavo, državo prebivališča, čas in datum registracije ter arhiv komunikacije s ponudnikom.

Ponudnik bo osebne podatke uporabil izključno za potrebe izpolnitve naročila (pošiljanje informativnega gradiva, ponudb, računov) in ostalo potrebno komunikacijo. Uporabnikovi podatki v nobenem primeru ne bodo predani nepooblaščenim osebam.