Glukozamin za pse

svetovni dan živali

Glukozamin je za pse je še kako primeren. Tako v preventivnem kot kurativnem smislu.  Glukozamin psu dodajamo med hrano.

Glukozamin je zelo varno dopolnilo in brez znanih stranskih učinkov!

Kdaj in za katere pasme psov je primeren glukozamin?

–          Za tiste pasme, ki imajo že po genetiki degenerativne spremembe na sklepih (nemški ovčarji, večje pasme..)

–          Za vse pse, ki težko vstanejo

–          Za vse pse v srednjih in starejših letih

–          Pse z diagnosticiranim artritisom

–          Pse z osteoartritisom

–          Pse, ki šepajo in imajo bolečine v sklepih

–          Zelo aktivne pse

Najpogostejša oblika bolezni sklepov pri psih je osteoartritis. Začne se z degeneracijo hrustanca in sčasoma preide v erozijo hrustanca ter osnovnih delov kosti. Klinično večina psov z osteoartritisom šepa oz. je njihovo gibanje togo. S tem se posledično zmanjša aktivnost psa in volja do gibanja, ker ga seveda boli.

Glukozamin lahko prepreči in omili simptome ter zmanjša bolečino. Študije so pokazale, da glukozamin pomaga rehabilitirati hrustanec in zmanjša napredovanje artritisa, zmanjša bolečino in poveča mobilnost psa. O dozah in količinah glede na pasmo in težo se posvetujte z veterinarjem.

KAKO DOLGO TRAJA, DA GLUKOZAMIN ZAČNE DELOVATI?

Glede na rezulate študij, da so spremembe vidne je potrebno glukozamin dodajati psu od 2 do 3 mesece. Kontinuirana uporaba glukozamina pa seveda pripomore k doseganju najboljših učinkov za vašega kosmatinca. Zato je vsekakor primerno, da glukozamin postane obvezni dodatek za hišnega ljubljenčka!

Poskusite z dodajanjem glukozamina in vašemu kosmatincu privoščite le najboljši Glukozamin Premium!

Premium Glukozamin vsebuje 120 kapsul po 300 mg čistega glukozamina Regenasure, kar zadostuje za 2 meseca vsakodnevne uporabe.
 
glukozamin logo premium